Kto som?

Rok 2019. Začínam moju prvú vetu na tomto blogu.

Vau, odhodlal som sa a založil som to!

Priznám sa už dlhšie som živil myšlienku založiť tento blog a celkovo web. Prečo som do toho nešiel skôr a otálal? Nebol som pripravený, nemal som čo ponúknuť, nevyspel som na to? Sám neviem, no prišlo to a je to tu. Vitajte.

Kto som?

mladý chalan (raz keď to budem čítať, pravdepodobne sa budem len usmievať), ničím výnimočný a možno aj práve preto ľudský. Už niekoľko rokov je mojou veľkou vášňou marketing, online, digitálny svet, stratégie, čísla. Prešiel som si od základov marketingu na škole cez založenie funkčného biznisu, neskôr grafiky na zákazku, programovania v HTML, email marketingu, social marketingu, PPC a mnoho viac. Nebudem tu vypisovať môj životopis ktorý si aj tak viete pozrieť na sieti linkedin tu>. Som tu a toto je moje posolstvo.

Prečo práve toto?

Nedávam si ciele, nejedná sa teraz o kampaň, prišlo to prirodzene. Chcem to robiť pre Vás. Vysvetlím hneď prečo. Od narodenia mám zakotvenú skvelú vlastnosť. Pýtam sa. Veľmi rád sa pýtam a pýtam sa veľa. Nie, že by som sa držal porekadla “kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie” ale na túto vlastnosť nadväzuje ďalšia vlastnosť a ňou je zvedavosť a ďalšia vlastnosť, zapálenie pre vec.

Kombináciou týchto vlastností vznikla vražebná kombinácia “ešte kedysi” mladého juniora ktorý otravoval každého kolegu ktorý mu mal čo povedať. Bral som a dnes nadišiel čas vracať naspäť. Zdieľať! Robím to pre Vás, pre komunitu, pre budúcnosť aj tak malého marketingového trhu akým je Slovensko. Bolo mi cťou sa začleniť do CZ komunity PPC špecialistov a marketingových nadšencov (možno rozoberiem v samostatnom blogu), kde hlavným mottom bolo zdieľanie. Prečo to vlastne robia? Prečo to know how ktoré získavali roky predávajú zadarmo? Ja to dodnes neviem ale chcem to robiť aj ja, cítim zadosťučinenie. Budem autentický, budem zdieľať svoje skúsenosti, know how, názory, testy, výsledky, case study a tak ďalej. Verím, že to bude mať zmysel aj pre Vás.

Robím to aj pre seba. Chcem zanechať odkaz. Chcem aby tu niečo po mne zostalo. Raz na to budem snáď hrdý a verím, že je to skvele investovaný čas. Je to krokom do neznáma, no aj ten krok je pohyb niekde a keď sa veci hýbu tak je to fajn nie? Uvidíme ako to vypáli a budem veľmi rád ak ma v tom budete podporovať.

Ďakujem ti, že si to dočítal až sem. Viem, tie začiatky sú nudné… dali sme tomu strechu a teraz poďme na vec!

Páčil sa ti článok?

Zanechaj komentár. Tvoj názor ma zaujíma.